ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Скопје

1 мин читање

Ова зад мене е најскапиот тревник во светот. Овој тревник заедно со содржините на него скопјани ги чини неверојатни 33...

1 мин читање

Градот Скопје најави отстранување на галиите од коритото на реката Вардар. После 3 години владеење – потег, кој некои ги...