ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Антикорупциска

1 мин читање

Почна спроведувањето интервјуа на пријавените кандидати по огласот за именување претседател и членови на Државната комисија за спречување на корупцијата....