ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Арсовски Димче

1 мин читање

Зоран Заев си обезбеди партиска поддршка за криминалот, корупцијата  и ограбувањето на целата држава. Зоран Заев нетранспарентно и на крајно...

1 мин читање

Денеска сме повторно пред антикорупциската комисија да ја потсетиме на уште неколку сомнителни случаеви на корупција од страна на актуелните...