ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Бранкица Димитровска

1 мин читање

Предлагачот на Законот, во овој случај Министерството за труд и социјална политика, во петок по кратка постапка се обидува да...