ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

БРАНКО ГЕРОСКИ

1 мин читање

„Јас, сопствениците и менаџерите различно гледаме на прашањето на уредувачката политика, на потребата на кој начин еден слободарски весник треба...

1 мин читање

Новинарот Бранко Героски објави колумна под наслов: Друже Заев, дали и партизаните се бореле за слободата на Република Северна Македонија? -Ако...