ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

ВМРО-ДПМНЕ

1 мин читање

-Дозволете ми на почеток да ви го честитам најголемиот празник – Денот на независноста на Република Македонија.Се извинуваме што за...