ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

ВМРО-ДПМНЕ

1 мин читање

Во услови кога во светот и во Република Македонија владее пандемијата со ковид 19 – корона вирусот, сите средства економски,...

1 мин читање

Лицата со попреченост „изгубени во преминот наречен деинституализација“, ова денеска преку свој статус на Фејсбук го истакнуваат од Комисијата за...

1 мин читање

Сериозни забелешки во Редовниот економски извештај на Светска Банка На 8-ми октомври Светска банка го презентираше есенскиот редовен економски извештај...

1 мин читање

Македонската економија е пред тотален колапс. Економијата во Република Македонија e жртва на криминалот и корупцијата на власта предводена од...