ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

ВМРО-ДПМНЕ

Скандалот со градоначалникот пулен на Заев добива огромни димензии. Тој не само што бесправно лишел од слобода граѓанин во својот...

1 мин читање

Зоран Заев си обезбеди партиска поддршка за криминалот, корупцијата  и ограбувањето на целата држава. Зоран Заев нетранспарентно и на крајно...