ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Горештини

1 мин читање

Социјалните мрежи се преполни со коментари и критика кон властите кои се изживува со работниците среде топлото време во Скопје....