ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

економија

1 мин читање

Економијата  со ова влада доживува фијаско, велат експертите. Имено, тоа го зборуваат и бројките кои неодамна излегоа на официјалниот сајт...

1 мин читање

Октроираната власт за неполни две години ја зави Република Македонија во Црнила. Оваа власт  за една намена не е свесна...

Владата планира во буџетот за догодина да инкасира 6,4 отсто повеќе пари од даноци споредено со даночните приходи годинава. Во...