ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

ЕМИЛИЈАНО САЛА

1 мин читање

Денеска светот официјално се збогува со фудбалерот Емилијано Сала откако беше идентификувано неговото тело кое настрада пир уривање на неговиот...

1 мин читање

Изминативе 24 часа беа посебно болни за семејствата на Емилијано Сала и пилотот Ајботсон откако беше потврдено дека пронајденото тело...