ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

етнолошки

1 мин читање

Документарните филмови „Камените кукли раскажуваат“ и „Двојните цркви во кумановско“ од кустосот Валентина Андреиќ и вишиот кустос Анита Трајковска Ѓорѓиоска...