ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ефекти

1 мин читање

Македонската компанија за анимација и визуелни ефекти ФХ3Х учествуваше во креирањето на визуелните ефекти на шест од вкупно 20 филмови...