ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

жолти елеци

Поранешниот потпретседател на францускиот екстремно десничарски Национален фронт, Флориен Филипо ги регистрираше „жолтите елеци“ како симбол на неговата нова партија...