ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Загаденост на Воздухот

1 мин читање

Зоран Заев и неговите сопартијци, на парламентарните и локалните избори, на граѓаните им ветуваа чист воздух. Пред два дена Скопје...