ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Земјоделие

1 мин читање

Со денешното доаѓање, ако и воопшто дојде,  на министерот за земјоделие Љупчо Николовски, после многу обиди и повици за негово...