ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Зоран Заев

– Говорот на Заев е непотребен и штетен на неколку нивоа. Во принцип кога ја разбркувате јавноста со едно интервју...

1 мин читање

Речиси еден месец Министерството за внатрешни работи спроведува акција низ цела Македонија на засилени сообраќајни контроли. Зад официјалниот превез на...

1 мин читање

Премиерот Зоран Заев апелира до надлежните институции да изрекуваат казни доколку некој работодавач бара работникот да врати дел од исплатената...