ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Игор Јанушев

1 мин читање

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев преку својот Фејсбук профил пишува дека СДСМ и Заев ја потценуваат македонската јавност со...

1 мин читање
1 мин читање

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев најавува дека доколку не се прифати барањето на партијата за одржување на предвремени парламентарни...

1 мин читање

Имавме една доста турбулентна година. Не само за партијата, не само за ВМРО-ДПМНЕ, не само за внатре партиските работи туку...

1 мин читање

Со состојбата во Република Македонија е загрижувачка. Имаме политичко уназадување, правен хаос, девастирана и упропастена економија, здравствен систем кој не...