ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Измени во учебниците

1 мин читање

Учебниците по историја и географија за основно образование се планира да бидат тема на разговори на втората средба на Заедничкиот...