ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

ИМУНИЗАЦИЈА

1 мин читање

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска се обрати на работилницата посветена на „Перспективите и предизвиците во Имунизацијата“, во организација на...