ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Кандидат за Претседател

1 мин читање

Трагично е што државата е управувана од група на луѓе коишто се уште за себе  мислат дека се државотворци. Трагично...