ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

КЛИНИКА ЗА НЕФРОЛОГИЈА

1 мин читање

Наместо да добие човечки третман и здравствена грижа, постар скопјанец преживува голгота на скопската клиника за Нефрологија. Поради инфекција на...