ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Комисија за финансии

1 мин читање

Погледнете ги инфографиконите од минатата недела. Политичката нестабилност и немањето владеење на право, пропратено со ниска реализација на капиталните инвестиции, негативно...