ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Наум Стоилковски

1 мин читање

-Дозволете ми на почеток да ви го честитам најголемиот празник – Денот на независноста на Република Македонија.Се извинуваме што за...

1 мин читање

Граѓаните секојдневно плаќаат 850 евра за советниците на ЗоранЗаев. Секој ден советниците на Зоран Заев граѓаните ги чинат 850 евра.Секојдневно...

1 мин читање

Македонија му порача на Зоран Заев дека им е преку глава одкриминалот корупцијата и расипништвото како систем на владеење. По...

1 мин читање

Почитувани Кого крие и што крие  Републичкиот Јавен Обвинител, Љубомир Јовески повеќе од пет месеци? Зошто не се постапува во...