ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Некст Тајм

1 мин читање

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја поздрави одличната преработката на страта македонска песна „Нешто ќе те питам бабо“ од страна...