ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Општина Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров распиша оглас за привремени вработувања за потребите на Општината. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 12.000.000 денари или...