ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Панајотопулос

1 мин читање

Началниците на генералштабовите на Грција и Македонија ќе потпишат договор за надзор на воздушниот простор на Скопје, што во овој...