ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

препорака

1 мин читање

Заради најавите за виски температури во наредниот период Синдикатот за градежништво, индустрија и проектирање на РМ – СГИП бара работниците да несе изложуваат работниците на отворено, под директно зрачење на сонце, во периодот од 11 до 17 часот, повозрасните лица, бремените...