ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Претепувањето на Миле и Спиро е акт на деспотизам

1 мин читање

Вчерашниот ден ќе остане запаметен како црн ден за демократијата во Република Македонија. Власта допре дното. Претепувањето на Миле и...