ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

проекти

1 мин читање

Во Свети Николе беше ветено дека ќе има целосна гасификација, дека ќе се поврзат сите јавни установи со гасификацијата, но...