ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

СДСМ

1 мин читање

Партизацијата на администрацијата не запира и во услови на економска криза и светска пандемија на опасниот коронавирус, обвини техничката заменик...

1 мин читање

Изминативе три години македонската јавност беше сведок на масовно партизирање на јавната администрација, потврда за тоа е и последната анкета...

Јавноста критички е настроена кон Владата на СДСМ и работата на минситерот за администрација и информатичко општество, Дамјан Манчевски кога...

Денеска образложение за здравствената состојба на Трајковски треба да даде докторката која дала потврда дека обвинетиот не е во состојба...

1 мин читање

Кој е пратеникот од власта чиј син вчера учествуваше во насилен инцидент во угостителски објект? Кој се чувствува толку моќен...

1 мин читање

Фонтаните, хортикултурното уредување и чистотата беа препознатлив знак за градот во изминатите години, а денеска, благодарение на негрижата и неработењето...