ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

сиромаштија

1 мин читање

СДСМ откако е на власт сиромаштијата расте рапидно. Сиромаштијата го достигна врвот, за сега има околу 500.000 граѓани кои живеат...

1 мин читање

Со секое доаѓање на СДСМ на власт тие единствено со нивната неспособност и политика ја воведуваат сиромаштијата и бедата помеѓу...