ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Слаби Точки

ОВЕН Најслаб дел од организмот му е главата,мозокот,очите,зглобовите,вилицапотоа крвотокот,срце,и половите органи.Неконтролирано ја троши енергијата,склон е на повреди,воспаленија,инфекции,воглавно акутни болести пропратени...