ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

СОБРАНИЕ

1 мин читање

Заменик претседателката на собраниската Комисија за труд и социјална политика Весна Пемова денеска ја прекина седницата поради немање кворум, откако...

1 мин читање

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери денескатреба да ги распише претседателските избори, за кои првиот круг треба да се одржи на 21 април, а вториот круг на 5...

1 мин читање

Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, согласно законските обврски, попладне во 17:30 часот ќе го потпише решението за...