ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

СТУДЕНТСКИ ДОМ

1 мин читање

Студентскиот дом „Томе Стефановски Сениќ„ со денови беше оставен без струја. Студентите мака мачеа поради неодговорност. Директорот на домот, Лулзим Џемаили,...