ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

СУЗАНА ЈОШЕВСКА АНАСТАСОВСКА

1 мин читање

Ова зеде некултурни размери, но во суштина многу опасни. Обвинителката Вилма Рускоска мора да даде официјално, институционално образложение за инволвираноста...