ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Тамара Тодевска

1 мин читање

Денес над Македонија се раѓа, ново сонце на слободата! Македонците се борат, за своите правдини! Македонците се борат, за своите...

1 мин читање

После првата проба, скок од три места според обложувалниците за нашата овогодишна претставничка Тамара Тодевска со композицијата Proud. Пратечки вокали...