ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

Филмски фестивал Скопје

1 мин читање

Петтото издание на фестивалот за музички документарни филмови, Скопје Синема Сити, ќе се одржи во периодот од втори до седми септември...