ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ >

фудбалер

1 мин читање

Аргентинците се претемпераментни, многу често и груби на фудбалскиот терен, ама кога станува збор за нисколигашки меч, тогаш хаосот е...